Konjunkturální výzkum a jeho význam pro podnikovou praxi - Hluchníková, Miluše
Podstata, obsah a funkcie konjunkturálneho výskumu. Etapy konjunkturálneho výskumu. Konjunkturálne faktory, ukazovatele a metódy. Konjunkturálne prieskumy a ich postup. Konštrukcia dotazníku. Výsledky konjunkturálneho prieskumu uskutočneného v januári 2004 v priemyselných podnikoch v Česku.