Daňový systém a efektivní zdanění - Košíková, Jitka
Systém rovných daní v Česku. Požiadavky na zdravé zdaňovanie - efektívnosť, jednoduchosť, spravodlivosť. Princíp rovných daní. Rovné dane z podnikania. Kritici rovných daní a ich argumenty. Zníženie daňového zaťaženia znamená nielen zvýšenie efektívnosti ekonomiky a tým aj celkového blahobytu spoločnosti, ale aj zvýšenie slobody jednotlivcov, čo je hlavný pilier demokracie.