Príspevok o možnosti vytvorenia Európskej federácie - Koziak, Tomáš
Reakcie politických špičiek Nemecka, Francúzska a Veľkej Británie na prehlbovanie európskej integrácie, možnosť vytvorenia Európskej federácie a prijatie federálnej ústavy. Diskusia bola odštartovaná prednáškou "Od konfederácie k federácii - úvahy o finalite európskej integrácie /minister zahraničných vecí Nemecka - J. Fischer, 2000/.