O harmonizaci účetnictví malých a středních podniků na kongresu EAA - Müllerová, Libuše
Otázkam medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva pre malé a stredné podniky sa venoval 27. kongres Európskej účtovnej asociácie (1.-3. 4. 2004 v Prahe). Účtovné štandardy pre malé a stredné podniky navrhované výborom pre medzinárodné účtovné štandardy (The IASB SME standards). Koncept účtovníctva založený na peňažných tokoch: kvalitatívna charakteristiky, výrobný proces a finančný proces účtovnej jednotky, kalkulácia zisku pre účtovné obdobie bez ohľadu na celkové obdobie, základné koncepty systému účtovníctva založeného na peňažných tokoch.