Porovnanie miezd v Českej a Slovenskej republike - Holý, Dalibor
Mzdy v SR a ČR po rozpade spoločnej republiky. Diferenciácia miezd podľa mzdových pásiem. Vplyv pohlavia na úroveň miezd. Vplyv veku na úroveň miezd. Vplyv vzdelania na úroveň miezd. Vplyv zamestnania na úroveň miezd.