Vyjednávací pozice ČR v integračním procesu v oblasti zemědělství - Manoušková, Iva
Význam integračného procesu. Príprava ČR na vstup do EÚ. SWOT analýza poľnohospodárstva a potravinárstva v ČR v súvislosi so vstupom ČR do EÚ. Silné a slabé stránky českého poľnohospodárstva a potravinárstva, príležitosti a hrozby. Citlivé otázky - priame platby, stanovenie referenčného obdobia.