Letáky konkurujú reklame - Bokorová, Jana
Až 80 perc. respondentov na Slovensku akceptuje letáky ako reklamnú informáciu. Cieľom letákových aktivít je hlavne slúžiť orientácii spotrebiteľov. Slovensko zaznamenáva pozitívny trend v oblasti letákov. Letáky ako dôležitý marketingový nástroj. Leaflet Monitor - jeho charakteristika a úloha. Obchodné reťazce spolupracujúce s Leaflet Monitorom. Informácie dostupné z analýz Leaflet Monitoru.