Ďalšie výhodné zdroje pre podnikateľov - Kuruc, Radko
Európska investičná banka poskytla globálne pôžičky na financovanie projektov malých a stredných podnikov. Získali ju Slovenská sporiteľňa a ČSOB Leasing Slovensko. Pôžičky prispejú k nárastu dlhodobého financovania malých investícií na Slovensku.