Utváření distribučního řetězce v celoevropském prostoru - Kment, Martin
Tendencia rozširovania logistických systémov ako celku v celoeurópskom kontexte.Základná úloha - optimálna rovnováha medzi distribučnými nákladmi a dodávateľským servisom. Centralizácia a znižovanie nákladov. Čas a správnosť dodania tovaru - významné konkurenčné kritériá úspešnosti podniku na trhu.Správne určenie zákazníckych potrieb a zhodnotenie konkurenčných rizík trhu nevyhnutné pre budovanie systémovej logistickej stratégie. Nákladová mapa distribučných procesov a riziká ovplyvňujúce logistické procesy. Dodávateľský servis ako faktor sieťového plánovania distribúcie.