Riadenie ľudských zdrojov v organizáciách na Slovensku - Kachaňáková, Anna
K základným predpokladom zdokonaľovania riadenia ľudských zdrojov a jeho postupného približovania sa úrovni vyspelých organizácií vo svete patrí jeho poznanie a jeho konfrontovanie s modernými tendenciami vo svete. Na tento účel bol uskutočnený dotazníkový prieskum v náhodne vybraných organizáciách na Slovensku. Závery dotazníkového prieskumu.