Personálny controlling a jeho uplatnenie v podnikoch na Slovensku - Mulíková, Marieta
Personálny controlling predstavuje systematickú a celistvú koncepciu aktívnej tvorby, koordinácie a ďalšieho rozvoja personálnych činností s cieľom podpory riadenia na ceste k realizácii cieľov podniku. Personálny controlling sa opiera o poznatky teórie riadenia ľudských zdrojov a o poznatky teórie controllingu. Postavenie personálneho controllingu v podnikoch na Slovensku. Výsledky výskumu v rámci grantovej úlohy VEGA.