Vítěz bere všechno - Matulík, Antonín
Základ efektívneho procesu zadávania verejných zákaziek. História zadávania verejných zákaziek v Českej republike. Prehľad a vymedzenie základných pojmov používaných v praxi. Verejná zákazka. Zadávateľ. Zadávacie riadenie a spôsob zadávania. Záujemca. Uchádzač. Kvalifikácia uchádzačov o verejnú zákazku. Charakteristika zvolenej firmy. Priebeh spracovania ponuky. Analýza úspešnosti firmy v súťaži o verejné zákazky - praktický príklad.