Ještě k Baťovi - Koutský, Milan
Podrobný životopis Tomáša Baťu. Stavebné oddelenie firmy Baťa - Zlín. Charakteristika, štýl práce a metódy riadenia. Chronologický prehľad výstavby najdôležitejších objektov. Charakteristika stavebného oddelenia. Organizačná štruktúra. Špecifické podmienky stavebného podnikania v rámci firmy Baťa. Charakteristika stavebnej výroby. Hospodárske strediská.