Doplnkové dôchodkové sporenie, III. pilier dôchodkového zabezpečenia - Strýčková, Jolana
Informácie o návrhu zákona o doplnkovom dôchodkovom sporení, ktorý bude schválený do konca roku 2004. Cieľ zákona. Základný obsah zákona. Tri piliere dôchodkového systému.