Ekonomika, financie a manažment - rok 2002 - Bikár, Miloš, 1973-
Vývoj výmenných kurzov a úrokových mier v krajinách V 4. Súčasný vývoj na svetových trhoch , ale aj vývoj jednotlivých národných ekonomík prináša finančným manažérom denné otázky spojené s vývojom kľúčových parametrov, akými sú výmenné kurzy a úrovne úrokových mier. Sledovanie vývoja a predikcie kurzov vo vzťahu k rozhodujúcim svetovým menám a vývoj úrokových mier a ich komparácia s okolitými krajinami. Tento výstup je vypracovaný v rámci grantovej úlohy Katedry podnikových financií EÚ v Bratislave.