Měnová politika ČNB v transformačním období ČR - Rozmahel, Petr
Stručná charakteristika štandardných variant menovo-politických režimov. Menovo-politické režimy v transformačnom období ČR. Zavedenie režimu cieľovania inflácie v ČR. Vývoj čistej inflácie v ČR a inflačné ciele ČNB v rokoch 1998-2001.