Možnosti získavania finančných zdrojov pre malé a stredné podniky - Fetisovová, Elena
Možnosti získavania finančných zdrojov pre malé a stredné podniky na Slovensku. Nevyužité sú alternatívne zdroje financovania, možnosti, ktoré dáva kapitálový trh, rizikový kapitál ako aj finančné podporné programy zo strany štátu. Bariéry kapitálového vstupu do podniku prostredníctvom rizikového kapitálu. Možnosť podpory koordinovaného vstupu súkromných a štátnych inštitúcií, zaoberajúcich sa financovaním MSP. Agentúry a fondy podporujúce financovanie MSP - Seed Capital Company, s.r.o. Americký podnikateľský fond a Slovenský poprivatizačný fond.