Nové výzvy - Siviček, Tomáš
Projekt spoločnej a zjednotenej Európy. Historické rozšírenie. Administratívno-finančná otázka. Reforma orgánov EÚ. Reforma rozpočtu. Rast nacionalizmu. Postoj občanov EÚ k rozširovaniu. Posilnenie medzinárodného postavenia EÚ. Otvorenosť rozširovania EÚ. Únia občanov.