Ratifikácia "Kjóta" otvára nový finančný trh - Pálková, Dana
Trh s emisiami - nový medzinárodný finančný trh. Obchod s emisnými kreditmi. Tvorba nových investičných fondov na nákup emisných kreditov. Predpoklady rastu trhu pre obchodovanie s emisiami. Najväčší producenti skleníkových plynov. Aktivity jednotlivých štátov na medzinárodnom trhu s emisiami. Rast cien eurokreditov po ratifikácii Kjótskeho protokolu Ruskom.