Pravá a nepravá bryndza - Polakovič, Ivan
Polemika odborníkov o pravej a nepravej bryndze. Požiadavka Európskej únie na splnenie kritérií pre bezpečnosť potravín a ochranu zdravia spotrebiteľa. Výroba bryndze z pasterizovaného mlieka zabezpečujúca ochranu zdravia spotrebiteľa. Vlastnosti bryndze z nepasterizovaného mlieka. Technológia výroby bryndze vypracovaná Výskumným ústavom mliekarenským v Žiline. Návrh nazvať všetky druhy bryndze "slovenskou bryndzou".