Ekonomika únie sa zotavuje pomaly - Kišš, Štefan
Pomalé tempo ozdravovania ekonomiky konštatuje správa o stave ekonomiky Európskej únie, ktorú zverejnila Európska komisia. Dôvody pomalého ozdravovania. Makroekonomický vývoj. Lisabonská stratégia. Úlohy nových členov v približovacom procese. Pracovný trh Európskej únie. Životné prostredie. Odhady vývoja ekonomického rastu v Európskej únii.