Efektivní řízení materiálových toků - Gros, Ivan
Integrované riadenie materiálových tokov začínajúce ťažbou surovín, pokračujúce výrobou polotovarov, dielov a komponentov, finálnych výrobkov, distribúciou, prepravcami a končiace u zákazníka. Koncepcia dodávateľských reťazcov zameraná na spracovanie a recykláciu odpadov. Špecializácia a štandardizácia výrobkov. Vzájomné prepojenie podnikových funkcií. Princíp spolupráce v dodávateľských reťazcoch a implementácia moderných komunikačných prostriedkov. Výrobcovia vo funkcii koordinátora úspešného riadenia dodávateľských reťazcov.