Riadenie výkonnosti a efektívnosti organizácií - Stročka, Peter
Strategická a operatívna výkonnosť organizácií. Riadenie organizačnej výkonnosti (corporate performance management - CPM) holistickým prístupom zastrešuje metodológiu, procesy, ukazovatele a systémy používané na monitorovanie a riadenie výkonnosti a efektívnosti organizácií. Scorecarding, nástroj monitorovania strategickej výkonnosti.