Stručná analýza bankového sektora Slovenska - Preisinger, Dušan
Štruktúra bankového sektora na Slovensku k 30.6.2004. Bilančná rovnováha a hospodársky výsledok bankového sektora. Faktory efektívneho fungovania finančného trhu. Vývoj hospodárskeho výsledku bežného obdobia bánk v medziročnom porovnaní. Kreditné riziko. Odvetvová alokácia úverových zdrojov.