Spoluvlastníctvo v podnikaní - Mintál, Ján
Dve formy spoluvlastníctva podľa Občianskeho zákonníka. Obsah spoluvlastníckeho právneho vzťahu. Spoluvlastnícky podiel. Zákonné bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a modifikované bezpodielové spoluvlastníctvo. Podielové spoluvlastníctvo v združení fyzických osôb ako osobitný spôsob vzniku spoluvlastníctva k veciam združeným podľa zmluvy. Spoluvlastníctvo v zákone o dani z príjmov. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Praktické príklady.