Etické východiská integrácie. Zmena v chápaní medzinárodných vzťahov ? - Šutiaková, Zuzana
Autorka chce vzbudiť záujem o etické východiská integrácie, na ktorých majú byť postavené integračné procesy v Európe. Stručne sa zmieňuje o dvoch aspektoch integrácie, na ktoré upozornil už Aristoteles. Zdôrazňovanie etickej podstaty integrácie neznamená zmenu v chápaní medzinárodných vzťahov.