Menová integrácia v Európe - Táncošová, Silvia
Teoretické vymedzenie menovej integrácie. Integračné snahy v Európe - vznik EMÚ, rozšírenie EMÚ o krajiny SVE, kvalifikačné fázy pre vstup krajín SVE. Výhody a nevýhody spoločnej meny.