Ekonomický rast a fiškálna a rozpočtová politika EÚ - Sokira, Jozef
Ekonomický rast a jeho väzba na obsah a kvalitu rozpočtovej a fiškálnej politiky EÚ. Očakávaný ekonomický rast vo vybraných krajinách v percentách. Smery reformy rozpočtu EÚ. Pakt stability a rastu - charakteristika a úlohy.