Dotácie a prosperita poľnohospodárskych podnikov v SR - Szabo, Ľuboslav
Skúmanie vplyvu dotácií na dôchodkovosť a účinnosť dotácií za poľnohospodársku prvovýrobu. V rámci výskumu VEGA sa skúma účinnosť dotácií v novom type podnikateľských subjektov právnických osôb, ktoré vznikli v procese transformácie - v obchodných spoločnostiach. Obchodné spoločnosti v poľnohospodárstve. Vplyv dotácií na ekonomiku OS v kukuričnej oblasti. Účinnosť dotácií v súbore ziskových obchodných spoločností. Vplyv dotácií na ekonomiku stratových OS v kukuričnej oblasti.