Exportní možnosti: Nigérie - Kirsch, Roman
Nigéria - otvorený svetový trh. Snaha nigérijskej federálnej vlády o ochranársku antiimportnú politiku. Zníženie objemu dovozu do Nigérie. Oblasti, v ktorých je Nigéria závislá na dovoze. Príležitosti pre českých dodávateľov. Obchodná výmena Česko - Nigéria.