Kvalita života a transformačné premeny - Laluha, Ivan
Adaptácia fenoménu kvality života v spoločenských vedách. Kvalita života a jej sociálne dimenzie. Historický pohľad na rozvoj kvality života na Slovensku. Európske dimenziie kvality života. HDP v krajinách SVE v porovnaní s EÚ. Miera spokojnosti s vlastným životom v prístupových a vyspelých krajinách. Globalizácia a kvalita života.