Finančné plánovanie a jeho postavenie v modernom procese riadenia - Tóthová, Alena, 1968-
Postavenie finančného plánovania v modernom procese riadenia. Na riadenie podniku je možné použiť dva celkom odlišné spôsoby pohľadu: konštruktivistický a systémovo evolučný. Uplatňovanie nových funkcií riadenia. Controlling ako moderná funkcia riadenia.