Mezinárodní týmy : šance a výzva
Multikultúrne tímy stále častejšie aj v ekonomike. Úspech multikultúrnych tímov ovplyvnený vyváženou štruktúrou, komplexnosťou úloh a uvedomením si kultúrnych rozdielov. Výhody : kreativita a flexibilita. Nevýhody : nedôvera a konflikty. Rozdielne komunikačné správanie v rozdielnych kultúrach. Predpoklady úspechu multikultúrneho tímu. Manažment multikultúrnych tímov.