Obrovská potenciální uživatelská základna pro ISO/IEC 90003 - Suryn, Witold
ISO/IEC 90003:2004, Softwarové inženýrství - Návod pro aplikaci ISO 9001:2000 na počítačový software - je nová norma ISO/IEC, ktorá má obrovský celosvetový potenciál vzhľadom k tomu, že vďaka informačným technológiám preniká prakticky do každého odvetvia, ako aj do mnohých aspektov spoločenského života. Obsah a štruktúra. Aplikovateľnosť, použitie a prínosy. Kvalita softvérových produktov a procesov sa musí neustále zvyšovať.