Aplikácia štatistického prístupu a štatistických metód v audítorských postupoch - Kareš, Ladislav
Pojmové vymedzenie auditu. Ciele, postupy a metódy auditu. Postup a prostriedky auditora na zabezpečenie cieľa auditu. Štatistický verzus neštatistický prístup k výberu vzorky v audite. Hlavné metódy výberu vzoriek v audite. Metódy výberu premenných v audite.