Nové kilometre pre logistiku - Brezovský, Jozef
Vláda sa rozhodla investovať do výstavby diaľníc a rýchlostných ciest v roku 2005 vyše 18 mld. korún. Predpoklad výdavkov na roky 2005-2007. Harmonogram výstavby do roku 2008. Diaľničné nálepky má v roku 2007 nahradiť elektronické mýto.