Čína má ambície stať sa ďalším centrom svetovej ekonomiky - Šujanová, Milota
Doterajší vývoj a súčasný stav čínskej ekonomiky. Vybrané makroekonomické ukazovatele. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu v roku 2002. Vybrané štrukturálne zmeny. Perspektívy ďalšieho vývoja čínskej ekonomiky.