55. výročie Slovenskej ekonomickej knižnice - Mártonová, Renáta
Dôležité vývojové etapy v 55 ročnej histórii Slovenskej ekonomickej knižnice (SEK) Ekonomickej univerzity v Bratislave. Postavenie a funkcie SEK v informačnom systéme knižníc na Slovensku a charakteristika jej odbornej činnosti. Systémové zložky knižnično-informačného systému SEK. Budovanie knižničného a informačného fondu. Poskytovanie knižnično-informačných služieb. Využívanie informačných a komunikačných technológií. Kooperácia s partnerskými knižnicami na Slovensku a v zahraničí.