Ekolabeling, LCA, ekodizajn a "zelený" marketing - Rusko, Miroslav
Ekolabeling - označovanie produktov, ktoré sú k životnému prostrediu ohľaduplnejšie ako výrobky porovnateľných vlastností.Environmentálne označovanie výrobkov reklamné, latentné a vlastné. Zavedenie označenia : Environmentálne vhodný výrobok. Životný cyklus výrobku (anglická skratka LCA) a ekodizajn. Vzťah spotrebiteľa k výrobku s environmentálnou značkou. Zavádzanie systémov environmentálneho manažérstva v podnikoch.