Komentár k Zákonníku práce - Rybárová, Mária
Pracovný čas - rovnomerné a nerovnomerné rozvrhnutie, pružný pracovný čas, začiatok a koniec pracovného času, prestávky v práci. Nepretržitý denný odpočinok, nepretržitý odpočinok v týždni, dni pracovného pokoja a sviatky. Pracovná pohotovosť, práca nadčas a nočná práca. Dovolenka.