Privátne značky = cenoví bojovníci ? - Môciková, Renata
Privátne značky prežívajú svoj boom a odborníci predpokladajú, že ich podiel na európskom trhu sa v roku 2004 medziročne zvýši o 40 percent. Vznik a vývoj privátnych značiek. Základná charakteristika európskeho trhu privátnych značiek. Faktory determinujúce vývoj privátnych značiek na Slovensku. Súčasná privátna značka na Slovensku - cenový bojovník. Privátne značky netreba brať ako hrozbu, ale ako príležitosť.