Pracujeme za viac ? - Môciková, Renata
Mzdy sa v roku 2004 zvýšili v priemere o 8,3 percenta. Podiely platov na marketingových pozíciách. Vývoj a prognóza zvyšovania miezd. Najsilnejšia je Bratislava. Platy sa upravujú raz do roka. Výsledky prieskumu platov - PayWell 2004.