Změny v posuzování konkurenčního prostředí v České ekonomice - Fuchs, Kamil
Otázky kvality konkurenčného prostredia v Českej republike. Metóda COMP (competition - súťaž) a jej aplikácia. Zmeny v českej legislatíve pre oblasť politiky hospodárskej súťaže. Zneužitie dominantného postavenia. Spájanie konkurentov.