Anketový prieskum na vedecký výskum rozvoja kvality výroby - Macko, Ján
Uskutočnenie anketového prieskumu zameraného na konkrétne, rôzne chápané otázky v šiestich skúmaných problémových oblastiach: 1. Stratégia rozvoja kvality výroby podnikovohospodárskeho subjektu. 2. Úlohy a miesto manažmentu kvality v rozvoji výroby. 3. Manažment inovácií ako predpoklad rozvoja kvality výroby. 4. Zabezpečenie kvality pri formulovaní technologickej stratégie. 5. Kvalitatívne aspekty tvorby a ochrany životného prostredia. 6. Synergia logistiky a manažmentu kvality výroby v stratégii podnikania. Prehľad najzaujímyvejších výsledkov anketového prieskumu z pohľadu miery uplatňovania teoretických poznatkov v praxi a následne získaných efektov v rozvoji kvality výroby.