Budúcnosť inovačnej orientácie - Molnár, Pavol
Prezentácia niektorých niektorých z najzaujímavejších postrehov a možných návrhov riešenia z projektu "Inovatívnosť podnikateľských subjektov v SR a návrh zmien inšitucionálneho zabezpečenia vedy a techniky". V rámci riešenej úlohy boli zisťované najzávažnejšie skutočnosti (kritériá), ktoré majú vplyv na inovačnú činnosť firiem. Ukazovatele vplyvu inovačnej aktivity. Výdavky na inovačnú činnosť podniku. Smerovanie vplyvu výskumu a vývoja a inovatívnosti. Rozvoj inovatívnosti.