Knapik, P.: Rokovanie v medzinárodnom obchode. Bratislava: Vydavateľstvo Ekonóm, 2003, 282 s. - Zorkóciová, Otília, 1954-
Recenzia na publikáciu Rokovanie v medzinárodnom obchode. Základná osnova textu je odvodená z vymedzenia pojmu obchodného rokovania v tom najširšiom zmysle a súvislostiach. Autor sa v nej snaží krok za krokom viesť čitateľa úskaliami a umením obchodného rokovania, ktoré je potrebné a v súčasnosti až nevyhnutné ovládať v obchodnej a diplomatickej praxi.