Zákazníci s námi poznají rozdíl
Rozhovor s generálnym riaditeľom Whirpool ČR a SR. Značka Whirpool na prvom mieste na trhu domácich spotrebičov. Stratégia riadenia spoločnosti a jej úspech u zákazníka. Šiesty zmysel výrobkov Whirpool. Využitie internetu ako marketingového nástroja. Dôraz na osobný kontakt zákazníka s tovarom. Chladnička Whirpool a jej komunikácia pomocou SMS so spotrebiteľom.