Bude euro katalyzátor? - Srba, Michal
Príprava nových členských krajín EÚ na začlenenie do eurozóny. Obdobie väčšej konkurencieschopnosti a súťaživosti trhov. Prognóza Medzinárodného menového fondu o zvýšení HDP za obdobie 20 rokov o 20 percent. Vstup nových členských štátov EÚ do systému výmenných kurzov ERM2. Pripravenosť krajín strednej a východnej Európy na prijatie spoločnej meny.