Výsledky i zásluhou euroregiónov Protokol zo 4. zasadnutia Slovensko-českej (Česko-slovenskej) medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu, ktoré sa konalo 16. novembra 2004 v Českej republike
Protokol zo zasadania uvedenej medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu, podpísaný vedúcimi oboch delegácií, je uverejnený v plnom znení, bez príloh. Niektoré z predložených materiálov, ktoré odzneli na zasadnutí komisie uverejní Verejná správa v nasledujúcich číslach.