Miesto kredit manažmentu vo finančnom riadení podniku - Bobáková, Viktória
Charakteristika a význam kredit manažmentu. Ochrana pred rizikom nezaplatenia. Portfólio analýz kredit manažmentu. Kredit manažér. Kredit manažment sa zaoberá kvalitou obchodných vzťahov. Prejavuje sa v lepšom poznaní a diverzifikácii rizika. Pomáha manažmentu podniku získať reálny pohľad na hodnotu pohľadávok v kapitálovom vybavení podniku.